Wij begrijpen software en snappen uw business

Software Inc. is een full service software & internet bedrijf waar de klant centraal staat. Software Inc. heeft jarenlange ervaring in het op maat ontwikkelen en bouwen van software en applicaties. Het optimaliseren en automatiseren van uw bedrijfproces is een proces dat Software Inc. gezamenlijk met u doorloopt, uitwerkt en uiteindelijk bouwt in de vorm van software. De implementatie en ade doptie van de ontwikkelde software binnen uw organisatie wordt gezamenlijk door Software Inc. en de opdrachtgever uitgevoerd.

Hierdoor wordt uw bedrijfsproces op een kostenbewuste en efficiente manier geautomatiseerd en geïmplementeerd met een korte time to market. Software Inc. zorgt eervoor dat u uzelf niet aan de software hoeft aan te passen maar dat de software aangepast wordt aan uw best practices (uw bedrijfsproces) en de actuele best practices op uw markt.


Software ontwikkeling op maat

SoftwareInc. ontwikkelt, begeleid en bouwt software systemen op maat conform uw best practices en de best practices op de markt waarop u opereert. Hierdoor bent u verzekerd van een ijzersterke software die voldoet aan uw eisen met een mooi en helder design.

Campagne tooling & campagne applicaties

Software Inc. heeft veel ervaring in het snel en efficiënt leveren van en adviseren bij campagne tools die op vele verschillende vlakken ingezet worden voor een tijdelijk of langer lopende (marketing) campagne.

Software ontwikkeld door Software Inc.

Software Inc. heeft verschillende eigen software producten ontwikkeld zoals 24dynamics, beurs CRM en software. Met lage licentie kosten, een snelle implementatie en 24/7 helpdesk bent u met onze software in no time up and running. Onze nieuwste software pakket, Envolved, wordt binnenkort gelanceerd. Envolved is een hands on campagne tool die uw organisatie in staat stelt om op een efficiënte en een kosten bewuste manier een campagne te draaien waarbij een prettige klant & business journey prioriteit heeft

Web security, Ethical hacking & security assessements

De Certified Ethical Hackers van Software Inc. onderzoeken op aanvraag kwetsbaarheden binnen uw organisatie door het uitvoeren van gewenste/gerichte aanvallen op uw IT-omgeving, applicatie of netwerk in de vorm van een goed gedocumenteerde security assessement. Nadat de security test is uitgevoerd maken wij een hands on rapportage met een heldere analyse inclusief een plan van aanpak. Hierdoor kunt u snel starten met het werkelijk beveiligen van uw (digitale) bedrijfsgegevens, uw digitale omgeving of uw applicatie.

Service

Wij snappen dat een software systeem een cruciaal onderdeel is van uw bedrijfsvoering. Persoonlijke en snelle service en hands on advisering is een cruciaal onderdeel van het goed laten functioneren van software binnen uw bedrijf en dat is waar Software Inc. goed in is.

Helpdesk 24/7

Software systemen zijn het hart van een bedrijf en moeten ten alle tijden goed functioneren. Om dit te onderstrepen is onze helpdsk 24 uur per dag en 7 dagen per week open voor onze klanten (telefonisch, Whats app en via de mail).

100%

Easy to use

100%

Kostenbesparend

100%

Snelle Time to market

100%

Persoonlijke service

Gebruik software als een Business Strategie